Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Dwayne Johnson επέστρεψε στη σειρά ταινιών Fast and Furious

*
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του The Warp, ο Dwayne Johnson επέστρεψε στη σειρά “Fast and Furious” και μάλιστα θα εμφανιστεί σε σκηνή μετά τους τίτλους τέλους της ταινίας “Fast X”,που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου. Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί έκπληξη, με δεδομένο το ότι ο Johnson ήταν στο παρελθόν ξεκάθαρος πως δεν υπήρχε περίπτωση επιστροφής του. Τον Νοέμβριο του 2021, ο πρωταγωνιστής και παραγωγός, Vin Diesel προέβη σε ανάρτηση στο Instagram, όπου ουσιαστικά παρακαλούσε τον "The Rock" να αλλάξει την απόφασή του. 



Μετά από ένα μήνα, ο Johnson δήλωσε στο CNN: "Είπα στον Diesel ευθέως ότι δεν θα επέστρεφα στο franchise. Ήμουν σταθερός αλλά εγκάρδιος με τα λόγια μου και είπα ότι θα ήμουν πάντα υποστηρικτής του cast και πάντα θα στηρίζω το franchise για να είναι επιτυχημένο, αλλά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω. Η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Vin ήταν ένα παράδειγμα της χειραγώγησής του. Δεν μου άρεσε που αναφέρθηκε σε παιδιά με το post του, ούτε και ότι μίλησε για τον θάνατο του Paul Walker. Δεν έπρεπε να τους ανακατέψει. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες για αυτό το θέμα και καταλήξαμε σε ένα σαφές συμπέρασμα. Ο στόχος μου από την αρχή ήταν να ολοκληρώσω το εκπληκτικό ταξίδι μου με το απίστευτο "Fast & Furious" franchise, με ευγνωμοσύνη και χάρη. Είναι ατυχές το γεγονός ότι αυτός ο δημόσιος διάλογος έχει θολώσει τα νερά".

Τέλος, ο Diesel άφησε να εννοηθεί ότι η σειρά θα ολοκληρωθεί με τρεις και όχι με δύο ταινίες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*